top of page

Schooltijden

Met ingang van augustus 2016 is op De Poolster het 5-gelijke-dagen-rooster van toepassing. Dit betekent dat alle kinderen (groep 1 t/m 8) op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8:30 uur tot 14:00 uur naar school gaan.

De kinderen hebben ’s ochtends 15 minuten pauze, u kunt ze daarvoor een klein gezond hapje en wat drinken meegeven.

 

Tussen de middag hebben de groepen 1/2 en 3 t/m 8 op verschillende momenten een kwartier tijd om te lunchen, in hun eigen klas met de eigen leerkracht. Daarnaast hebben zij een half uur middagpauze waarin ze buiten kunnen spelen, onder toezicht van leerkrachten en andere medewerkers op school. Aan deze opvang zijn voor de ouders geen kosten verbonden.

Wij vragen u om alle bekers, bakjes, tassen e.d. duidelijk te voorzien van een naam en verwachten van de ouders dat zij hun kind(eren) gezond eten en drinken meegeven, voor de ochtendpauze en de middagpauze.

Via de methode Leefstijl, themabrieven en de INFO wordt vanuit school regelmatig aandacht besteed aan het thema gezonde voeding. Meer informatie hierover en tips kunt u vinden op de website van Het Voedingscentrum.

bottom of page