Thuiswerkpagina

Wij zijn met elkaar hard aan het werk om het onderwijs zo goed en zo kwaad als dat gaat thuis door te laten gaan. Dit verloopt veelal via de digitale klaslokalen; de Google Classrooms. In dit klaslokaal kunnen de kinderen communiceren met hun juf of meester en worden de opdrachten klaargezet.

 

Via deze pagina proberen we u zo volledig mogelijk te informeren over het thuisonderwijs van uw kind. Mochten er technische vragen zijn, dan kunt u deze stellen via postbus@obsdepoolster.com. Mocht u een inhoudelijke vraag hebben dan kunt u zich via de Classroom of de mail wenden tot de leerkracht van uw kind.

1200px-App_Store_(iOS).svg.png
google-play-store-logo-png-transparent_e

Er zijn twee manieren om in de Google Classroom te komen. Dit kan via Moo.nl (aangeraden) of rechtstreeks via een App of de website. Op beide manieren wordt er ingelogd met dezelfde gebruikersgegevens. De inloggegevens zijn in een eerder stadium verspreid via de mail.  

Google Classroom

Hoe log ik in op MOO?

MOO.jpg
251-2512481_google-classroom-hd-png-down
Computer%20desktop_edited.png

Instructiemomenten

Voor de groepen 3 t/m 8 zijn er dagelijks instructiemomenten gepland. De groepen 1 en 2 worden twee keer in de week verwacht in hun digitale klaslokaal. 

Naast de instructiemomenten zijn de leerkrachten tot 14.00 uur beschikbaar om uw kind te helpen. De communicatie hierover verloopt via de mail of de Classroom. 

Samen

Om het thuisonderwijs tot een succes te maken, hebben we elkaar nodig. Loopt u tegen bepaalde zaken aan of heeft u vragen, schroom dan niet om contact op te nemen met school.

Laten we er met elkaar het beste van blijven maken!

 

Hiernaast ziet u een filmpje van Steven Point over afstandsonderwijs en uw rol als ouder/verzorger.